ingatlan

Weboldal készítés ingatlanközvetítőknek

Az ingatlanpiac, is mint bármi más, változások előtt áll. Újítson az ingatlanközvetítői szokásain! Legyen Önnek is saját weboldala.

Modern, villámgyors, letisztult megjelenésű, elegáns honlapok készítése megfizethető áron.

  • Weboldal elkészítése az átküldött szöveg alapján  + egyszeri módosítás
  • Mobilbarát, gyorsan betöltődő weboldal: mobilon, tableten és asztali gépen is jól olvasható, felhasználóbarát kialakítás
  • Legfeljebb 10 menüpontot (például szolgáltatások, bemutatkozás, elérhetőség …)
  • Garancia
  • Ingyenes felhasználási útmutató

 

További előnyök:

Az ingatlan.com-ra feltöltött kínálat beillesztése. A weboldal automatikus frissül, ha feltölt vagy töröl egy ingatlant.

Térképen megjelenés. Így az Ön vállalkozása azonnal a Google kereső 1. oldalára kerül ingyenesen, ha valaki az Ön közelében keres ingatlanirodát, vagy ingatlanközvetítőt.

térkép

Kulcsszóelemzés és statisztikák

Az alábbi táblázatban a havi átlagos keresést láthatja Budapesten. Első ránézésre kevésnek tűnhet, de ez havi átlag és csak Budapesten. Havonta ennyi ügyfél keres ingatlanközvetítőt vagy ingatlanirodát.

KulcsszóHavi átlagos keresés Budapesten
ingatlan iroda390
ingatlan közvetítő720
ingatlanos110
ingatlaniroda720

 

Részletesebb statisztikai adatokat tudok küldeni, például januárban emelkedik a keresők száma.

Ingatlanos holnapkészítés ára extrákkal Bruttó 100.000.-Ft

Egyszeri díj, nincs fenntartási díj, vagy bármilyen más díj. Önnek csak a domain név fenntartását kell fizetnie. Az ár egy utólagos módosítást is tartalmaz, ha szükséges, további módosítás 8.000.-Ft. A weboldal célja, hogy megtalálják. Az új ügyfeleinek információkat, bizalmat adjon.

Önnek csak a bemutatkozó szöveget kell megírnia, és felvennie velem a kapcsolatot, a többit én elintézem. Fizetés 2 részletben. Domain a  https://www.nethely.hu/domain oldalon választhat, és ellenőrizheti, hogy szabad- e a domain név. Kérem, mielőtt megvásárolja a domain nevet, előtte vegye fel velem a kapcsolatot. Célszerű .hu-s domain nevet választani, és 8 karakternél ne legyen több.

További lehetőségek a fizetett hirdetés

Google Ads hirdetés tanácsadás és beállítás. A Google Ads hirdetéseknél a kattintásokért kell fizetni. Lehetőség van csak egy kerületben, vagy csak egy bizonyos címtől 3 km-es körzetben hirdetni. 15.000.-Ft-os hirdetési kupon igényelhető. De ez csak választható opció. Ha térképen megjelenik, már nem szükséges fizetett hirdetés.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését küldjön egy E-mailt az info@368.hu-ra vagy küldjön egy smst a 06-30-832-3381 telefonszámra és amikor alkalmas visszahívom.

Hozzászólások lezárva.