Honlapkészítés állatvédőknek

Díjmentes weboldal készítés állatmenhely részére

Állatmenhely, illetve bármilyen állatvédő szervezet részére ingyenesen készítek egy bemutatkozó weboldalt. Számomra kiemelten fontos az állatvédelem. Meglévő weboldalak átalakítását, modernizálását vagy aktualizálást is vállalom. Elsősorban adó 1% felajánlására jogosult civil szervezeteknek szeretnék segíteni.

állatszeretetÚj weboldalnál a szervezetnek csak a domain nevet kell biztosítania. Ez azért fontos, hogy a későbbiekben is a megrendelő tulajdonában legyen a domain név. A .hu végződésű Domain név ára 2000.-Ft évente. Domain név megrendelésében, és tárhely szolgáltató ajánlásában tudok segíteni. A .hu végződésű Domain név ára 2000.-Ft évente.

Ha ismer olyan állatvédő szervezetet, akinek szüksége van egy új weboldalra, akkor kérem küldjön egy E-mailt az info @ 368.hu címre.

Mielőtt felkerülne az weboldal az Internetre, előtte készítek egy mintaoldalt az E-mailen átküldött adatok információk és képek, videók alapján. Meg lehet tekinteni, tesztelni a mintaoldalt. Ha megfelelőnek találja a szervezet az elkészült mintát, akkor feltöltöm és élesítem a weboldalt. A weboldalt WordPress sablonnal készítem (mobilbarát, biztonságos). A https://hu.wordpress.org/themes/ oldalon több ezer ingyenes sablonminta közül lehet választani.

Lehetőség van arra, hogy a weboldalon megjelenjenek például a Facebook oldalra írt bejegyzések. Igyekszem minden elképzelést a legjobb tudásom szerint megvalósítani, viszont egyedi vagy túlságosan bonyolult igényeket korlátozottan tudom teljesíteni.

Hozzászólások lezárva.